FinFami Uusimaa ry 30 vuotta

Tietoa, tukea ja toivoa kolmen vuosikymmenen kokemuksella

FinFami Uusimaa ry täyttää 26. lokakuuta 30 vuotta. Syntymäpäiviä juhlistetaan kuluvan vuoden aikana monella eri tapaa, monessa eri yhteydessä.

30-vuotiaalle yhdistykselle omistetulta teemasivustolta tulet löytämään pitkin vuotta erilaisia artikkeleja, blogikirjoituksia sekä yhdistyksen toiminnassa mukana olleiden muistelmia ja haastatteluja. Juhlavuoden aikana matkaamme niin menneeseen kuin yhdistyksen ja omaistyön tulevaisuuteen.

Jos haluat jakaa omia muistojasi yhdistyksen 30-vuotisen taipaleen varrelta, ota rohkeasti yhteyttä!

Kuva suurenee klikkaamalla.

Idea mielenterveysomaisten järjestöstä syntyi Mielenterveysseuran Omaisen ääni -projektiin osallistuneiden kansalaisaktiivisuudesta. Radioilmoittelulla kutsuttiin koolle perustamiskokous, joka toteutui 26.10.1988. Psyykkisesti sairastuneiden perheenjäsenet toivoivat yhdistykseltä ennen kaikkea vertaistukea sekä mahdollisuuksia saada ajanmukaista tietoa sairastuneen tilanteesta ja kuntoutuksesta.

Tänä päivänä FinFami Uusimaa ry on kasvanut merkittäväksi organisaatioksi, jossa on jo miltein tuhat jäsentä ja tuplasti tämän verran toimintaan osallistuvia. Monipuolinen toiminta, jossa pyritään huomioimaan perheenjäseniä ja läheisiä erilaisissa elämäntilanteissa, kattaa koko Uudenmaan alueen 32 kuntaa.

Yhdistyksen ensimmäinen slogan oli ”Yhdessä mieli terveemmäksi”, mikä sopii hyvin myös tähän päivään. Yhteisöllisyys ja jaettu tieto lisää kaikkien hyvinvointia.

Pin It on Pinterest