FinFami Uusimaa ry julkaisee uudet verkkosivut tiistaina 10.10.2017. Verkkosivu-uudistuksen myötä myös osoite muuttuu: www.finfamiuusimaa.fi. Vanha sivusto osoitteessa otu.fi poistuu käytöstä, ja kaikki liikenne vanhasta sivustosta ohjataan automaattisesti uuteen osoitteeseen.

Matkalla kohti uusia sisältöjä ja ominaisuuksia

Sivustouudistus on ensimmäinen askel kohti FinFami Uusimaa ry:n uuden ajan verkkopalveluita. Seuraavan kolmen vuoden aikana yhdistyksessä valtakunnallisesti toimiva VETO-projekti kehittää verkossa tapahtuvaa omaistoimintaa mm. mahdollistamalla erilaiset etäasiointia tukevat toiminnot, digitalisoimalla materiaaleja ja kursseja, sekä lisäämällä verkon välityksellä saatavaa vertaistukea. Uudistuksen myötä otettu ensimmäinen askel mahdollistaa paremmin myöhemmin käyttöönotettavat uudet sisällöt ja toiminnot, ja turvaa uudella rakenteellaan ja tekniikallaan palveluiden kestävän kehityksen.

Uusi lähestymistapa

Sivustouudistuksen suurin muutos ulkoasu-, rakenne ja tekniikkapäivityksen ohella on sisältöjen kohdentaminen käyttäjäryhmittäin. Kaikki sisällöt on jaettu kolmen pääkategorian alle: Läheisille, Jäsenille ja Ammattilaisille. Ryhmittelyllä on pyritty turvaamaan sisältöjen parempi löydettävyys, mutta ryhmittelystä huolimatta kaikki sisällöt ovat kaikkien käyttäjien saatavilla vapaasti.

Uudistuksen vaikutus sähköpostiosoitteisiin

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä käyttöönotettava uusi osoite tarkoittaa myös sitä, että yhdistyksen vanhat @otu.fi-päätteiset sähköpostiosoitteet saavat rinnalleen uudet @finfamiuusimaa.fi-päätteiset osoitteet. Molemmat osoitteet ovat käytössä rinnakkain vähintään vuoden loppuun, ja molemmilla päätteillä lähetetyt sähköpostit ohjautuvat vastaanottajalle samaan sähköpostilaatikkoon.

Anna palautetta uusista verkkosivuista

Voit antaa palautetta uusista verkkosivuista lähettämällä palautetta joko palautelomakkeen avulla (palaute on mahdollista antaa myös nimettömänä) tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info@finfamiuusimaa.fi. Voit myös olla yhteydessä suoraan VETO-projektin työntekijöihin.

Pin It on Pinterest