FinFami Uusimaa ry:n Space!-projekti on tehnyt urauurtavaa työtä nuorten parissa. Hankkeen päättöseminaari järjestetään torstaina 29.11.2018 klo 9.30 – 13.00 Metropolia ammattikorkeakoulun Bulevardin toimipisteen juhlasalissa osoitteessa Bulevardi 31, Helsinki.

Päättöseminaariin on vapautunut muutama lisäpaikka: Ilmoittaudu pian, viimeistään keskiviikkona 21.11, niin pääset kuulemaan kuinka taide toimii ja tukee mielenterveyttä!

Tilaisuudessa kuullaan, mistä taideperustaisessa kasvuryhmämallissa oikein on kyse, ja millaisia kokemuksia sen piloteista on kertynyt. Tilaisuudessa julkaistaan Omakuva N.Y.T. malliin liittyvä Ryhmänohjaajan Luonnoskirja sekä Ota käyttöön Omakuva N.Y.T. -opas organisaatioille.

Puheenvuoroja pitävät Space! -projektityöntekijöiden lisäksi yhteistyökumppani FinFami Varsinais-Suomen työntekijä Sara Taskinen, nuoria aikuisia Space! -projektin Rönsylinja -ohjausryhmästä sekä ArtsEqual -hankkeen tutkija Pia Houni. Tilaisuuden lopussa on yleinen keskustelu ja maljojen kohotus.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Metropolia AMK:n Osuma -hankkeen kanssa.

Lataa päättöseminaarin ohjelma (PDF)

Pin It on Pinterest