Valitse sivu

On taas se aika vuodesta! Nimittäin kevään 2019 toimintakalenteri on julkaistu! Yhdistyksen jäsenille toimintakalenteri on jo pudonnut – tai vähintääkin putoaa lähipäivinä – postiluukusta, muut voivat noutaa tai pyytää painetun toimintakalenterin yhdistyksen toimistolta. Helpoiten pääset kuitenkin alkuun digiversion kanssa, jonka löydät klikkaamalla tästä.

Tuttu ulkoasu, uudet sisällöt

Syksyn toimintakalenteri jatkaa samalla linjalla kuin edellisvuonna. Toimintakalenteri on siis tälläkin kertaa tabloidimallinen julkaisu, joka koostaa tiivisti yhteen kaikki yhdistyksen tarjoamat avoimet ryhmät, suljetut ryhmät, kurssit ja tapahtumat, mutta myös ajankohtaisimmat uutiset.

Lisätietoja löydät aina yhdistyksen verkkosivuilta osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi.

Ilmoittautuminen

Edellisvuonna korkatulla linjalla jatketaan myös ilmoittautumisten suhteen. Helpoiten ilmoittaudut ilmoittautumista vaativiin toimintoihin sähköisen tapahtumailmoittautumisen kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sähköisen ilmoittautumisen ohjeet löydät tarvittaessa täältä. Voit myös edelleen ilmoittautua myös puhelimitse numerossa 09 686 0260 ma – to klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana. Huomaa, että kaikki toiminnot eivät kuitenkaan edellytä ilmoittautumista – ja osassa toiminnosta ilmoittautuminen tehdään suoraan esim. vertaistoimijalle. Katso lisätiedot kunkin toiminnon yhteydestä.

Ilmoittautuminen kevään toimintoihin alkaa tiistaina 8.1. klo 10.00. Jo nyt voit kuitenkin ilmoittautua seuraaviin keväällä käynnistyvin ryhmiin ja tapahtumiin:

Anna palautetta

Miltä toimintakalenteri ja sen sisällöt tuntuivat tällä kertaa? Anna meille palautetta ja auta meitä muovaamaan seuraavasta toimintakalenterista entistäkin parempi!

Pin It on Pinterest