Aika: 15.5.2018 klo 9 – 15

Paikka: Vallilan Pikseli, Kumpulantie 5, Helsinki

FinFami Uusimaa ry järjestää omaisille, ammattilaisille ja omaistoiminnan neuvottelukuntien jäsenille kohdennetun seminaarin. Keskustelussa on yhdistyksen ja sen sidosryhmien toiminta muuttuvassa toimintaympäristössä. Seminaari on osa yhdistyksen 30-vuotisjuhlavuoden seminaarisarjaa.

Seminaarin puheenjohtajana toimii Markus Raivio, FinFami Uusimaa ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Kukunori ry:n toiminnanjohtaja.

Seminaaripäivä koostuu kolmesta ajankohtaisesta teemasta:

LAPSET JA NUORET

Ensimmäisen teeman keskipisteessä on lasten, nuorten ja heidän perheidensä asema mielenterveyden pulmiin liittyvissä tilanteissa. Teema käsittelee mm. muutoksia sosiaali- ja terveyspalveluissa, sekä lasten, nuorten ja perheiden asemaan liittyviä oikeudellisia kipupisteitä. Puhujana oikeustieteiden tohtori Irma Pahlman, Laurea-ammattikorkeakoulu.

OMAISTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNNAT

Toisena teemana ovat Uudenmaan omaistoiminnan neuvottelukunnat, niiden toiminta ja toiminnan kehittäminen neuvottelukuntakohtaisten verkko- ja viestintäpalveluiden kautta. Puhujina verkostokehittäjä Eija Suominen ja projektityöntekijä Tuukka Mäkelä, FinFami Uusimaa ry.

YHDISTYKSEN MUUTTUVAT PALVELUT

Kolmantena teemana ovat FinFami Uusimaa ry:n palvelut muuttuvassa toimintaympäristössä. Teema käsittelee sekä läheisille että perheille, mutta myös ammattilaisille suunnattujen palveluiden tarvetta kehittyä; miten tarpeeseen voidaan vastata, ja mitkä ovat seuraavat askeleet. Puhujina projektikoordinaattorit Anne Alakiuttu ja Osku Marjanen, FinFami Uusimaa ry.

Seminaari on maksuton. Seminaaripäivään sisältyy aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi.

Ilmoittaudu mukaan 27.4. mennessä osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi/muuttuvatoiminta.

Lataa seminaarikutsu PDF-tiedostona

Lisätietoja:
Eija Suominen
p. 050 534 8395
eija@finfamiuusimaa.fi

Pin It on Pinterest