Valitse sivu

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vaihteleva työ järjestön parissa? 

FinFami Uusimaa ry – Omaiset mielenterveyden tukena on omaisyhdistys, joka toiminnallaan edistää omaisten hyvinvointia, kun perheessä tai lähipiirissä ilmenee mielenterveysongelmia. 

Annamme tietoa psyykkisistä sairauksista sekä tukea omaisen jaksamiseen arjen haasteissa. Tarjoamme omaisille myös ryhmiä, luentoja, opintopiirejä, kursseja ja virkistystoimintaa.  

Yhdistys pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan Uudenmaan alueen mielenterveyspalveluihin korostaen omaisnäkökulmaa perheen arjen edistämisessä. Yhdistys toimii yhteistyössä kuntien, mielenterveystyötä tekevien viranomaisten ja ammattilaisten, asiantuntijoiden sekä järjestöjen kanssa.  

Alueellisen omais- ja perheneuvojan tehtävässä suunnittelet ja toteutat yhdistyksen jalkautuvaa / etsivää omais- ja perhetyötä keskeisimpien yhteistyökumppaniemme kanssa. Tukenasi on koko Finfami Uusimaa ry:n organisaatio. 

Odotamme:  

  • Sosiaali- ja/tai terveysalaan suuntautuvaa koulutusta 
  • Kykyä toimia moniammatillisissa sosiaali- ja terveysalan verkostoissa
  • Itsenäistä työotetta 
  • Viestintäosaamista
  • Verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö 
  • Hyviä tietoteknisiä ja vuorovaikutustaitoja 

Innostumme: 

  • Kiinnostuksesta kehittää omaisten ja perheiden järjestölähtöisiä palveluja.  
  • Innovatiivisuudesta, tavoitteellisuudesta ja halusta oppia uutta.

Tehtävien hoitaminen edellyttää ajoittaista työskentelyä iltaisin. Työsuhde alkaa elokuussa 2021. Palkka määräytyy AVAINTA TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen lisäksi kannustavan ja tiiviin työyhteisön, viihtyisän ja keskeisellä paikalla Pasilassa olevan toimiston, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan sekä työn sisältöön. Ennen kaikkea tarjoamme työn, jolla on merkitystä kohderyhmällemme.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 2.6.2021 klo 16 mennessä Leif Berg, [email protected]

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään tiistai 8.6.21 ja torstai 10.6.21. Haastattelut toteutetaan Pasilan toimistollamme. 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Petteri Liikanen
Petteri Liikanen

Järjestöasiantuntija

p. 050 576 8531
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest