Valitse sivu

Oletko alle 30-vuotias työtön nuori? Kiinnostaisiko sinua kartuttaa työkokemusta toimistotyössä?

Etsimme nyt toimistoapulaista vuoden määräaikaiseen työtehtävään FinFami Uusimaan toimistoon osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa. Toimenkuva muotoutuu valittavan henkilön mukaan, mutta työ sisältää toimiston arkisia ja juoksevia perustöitä, mm. postitusta, asiakaspalvelua ja taloushallintaa.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta, omatoimista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toimistotyön tuntemuksesta on työssä iloa, mutta aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Työhön valittavalta ei vaadita mitään tiettyä koulutusta.

Tarjoamme sinulle työyhteisömme tuen, näköalapaikan järjestötyön arkeen sekä lisää työelämävalmiuksia! Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, Jämsänkatu 2. Työ on kokopäiväinen ja tapahtuu toimistoaikaan (sisältää liukuman).

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta (toimistoapulainen).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 7.8.2020 klo 16.

Haastattelut pidetään 12.8. ja työ alkaa 18.8.2020 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja Taru Nyström 20.7. alkaen 040 483798

 

STEA:n Paikka auki II -avustusohjelmalla pyritään työllistämään vaikeasti työllistyviä nuoria. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta. Palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Nuoren on oltava työsuhteen alkaessa alle 30 vuotta.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Taru Nyström
Taru Nyström

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

p. 040 483 7983
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest