Tättärää! Syksyn 2018 toimintakalenteri on julkaistu! Yhdistyksen jäsenille toimintakalenteri putoaa lähipäivinä postiluukusta, muut voivat noutaa tai pyytää painetun toimintakalenterin yhdistyksen toimistolta. Helpoiten pääset kuitenkin alkuun digiversion kanssa, jonka löydät klikkaamalla tästä.

Puolituttu ulkoasu, uudet sisällöt

Syksyn toimintakalenteri jatkaa samalla linjalla kuin keväällä. Toimintakalenteri on siis tälläkin kertaa tabloidimallinen julkaisu, joka koostaa tiivisti yhteen kaikki yhdistyksen tarjoamat ryhmät, kurssit ja tapahtumat, mutta myös ajankohtaisimmat uutiset.

Lisätietoja löydät aina yhdistyksen verkkosivuilta osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi.

Ilmoittautuminen

Keväällä korkatulla linjalla jatketaan myös ilmoittautumisten suhteen. Helpoiten ilmoittaudut ilmoittautumista vaativiin toimintoihin sähköisen tapahtumailmoittautumisen kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sähköisen ilmoittautumisen ohjeet löydät tarvittaessa täältä. Voit myös edelleen ilmoittautua myös puhelimitse numerossa 09 686 0260 ma – to klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana. Huomaa, että kaikki toiminnot eivät kuitenkaan edellytä ilmoittautumista – ja osassa toiminnosta ilmoittautuminen tehdään suoraan esim. vertaistoimijalle. Katso lisätiedot kunkin toiminnon yhteydestä.

Ilmoittautuminen syksyn toimintoihin alkaa tiistaina 7.8. klo 9.00. Jo nyt voit kuitenkin ilmoittautua seuraaviin heti alkusyksystä käynnistyvin ryhmiin ja tapahtumiin:

Anna palautetta

Miltä toimintakalenteri ja sen sisällöt tuntuivat tällä kertaa? Anna meille palautetta ja auta meitä muovaamaan seuraavasta toimintakalenterista entistäkin parempi!

Pin It on Pinterest