FinFami Uusimaa ry tukee Helsingin yliopiston Suomen molekyyli- lääketieteen instituutti (FIMM) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) SUPER-tutkimusta järjestämällä keskiviikkona 3.10.2018 klo 12.00 – 13.00 infotilaisuuden tutkimuksesta yhdistyksen tiloissa osoitteessa Jämsänkatu 2 C, 4. kerros. Infotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tutkimukseen ja/tai haluavat tietää aiheesta lisää.

Itse tutkimuspäivä järjestetään yhdistyksen tiloissa seuraavana päivänä, eli torstaina 4.10. klo 8.00 – 16.00.

Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

SUPER on suomalainen psykoosisairauksien periytyvyysmekanismeja selvittävä tutkimus, ja on osa laajaa kansainvälistä geenitutkimusta. Ympäri Suomea toteutettava tutkimus kestää kolme vuotta. Mukaan tarvitaan 10 000 psykoosin sairastanutta suomalaista.

Osallistumalla autat tutkijoita kehittämään parempia hoitoja tulevaisuuden psykoosipotilaille. Jokainen osallistuja on tärkeä tutkimuksen onnistumiseksi – geenejä voidaan tutkia vain, jos osallistujia on riittävän paljon. Osallistuminen on helppoa, se vaatii vain yhden hoitajatapaamisen ja verikokeen. Voit luottaa siihen, että käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Tutkimuksessa noudatetaan tarkkoja eettisiä ohjeita ja tietoturvaa.

Lataa infotilaisuuden esite

Pin It on Pinterest