Johanna Puranen on palannut tuki- ja neuvontatyöhön FinFami Uusimaahan.

Heippa!

Olen Johanna, omaisten tuki- ja neuvontatyöntekijä. Monet muistavatkin minut muutaman vuoden takaa. Olen palannut takaisin tuki- ja neuvontatiimiin, samaan työhuoneeseen ja entiseen tehtävääni.

Työyhteisössä on ehtinyt tapahtua paljon muutoksia ja FinFami Uusimaa on ottanut mahtavan digiloikan poissaoloni aikana. Muutos kuuluu asiaan enkä minäkään varmasti aivan entiselläni ole. Tästä tämä nyt lähtee: otan haltuun uusia ohjelmia, tutustun uusiin työkavereihin ja toiminnassa mukana oleviin omaisiin.

Jotain on onneksi entiselläänkin!

Nettiajanvarauksen ja puhelimen kautta tipahtelee tasaisesti tapaamisia kalenteriin ja syksyn ryhmät ovat käynnistymässä. Olen mukana heti myös parilla viikonloppukurssilla. Työssäni omaisten tuki- ja neuvontatyöntekijänä pyrin olemaan rauhallinen ja tilaa antava kuuntelija, auttamaan omaista jäsentämään omaa tilannettaan ja saamaan siihen uusia näkökulmia.

Todennäköisesti tulossa on varsin monipuolinen syksy. Tunnelma on nyt samalla tavalla odottavan innostunut, kuten silloin kun aloitin yhdistyksessä vuonna 2011.

Mukavaa syksyä!

PS. Ota yhteyttä, jos läheisesi mielenterveys mietityttää! Katsotaan yhdessä, minkälaista tukea yhdistys voi sinulle tarjota.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Johanna Puranen
Johanna Puranen

Omais- ja perhetyöntekijä

p. 040 132 6821
[email protected]

Pin It on Pinterest