Valitse sivu

…nimittäin laitettiin Uudenmaan yhdistyksen nettisivut jälleen uusiksi! Tai no, ei aivan täysin uusiksi, mutta mm.

  • päivitettiin ja/tai vaihdettiin taustaratkaisut
  • parannettiin ylläpidettävyyttä
  • muutettiin toiselle palvelimelle – jonne myös muut FinFamit ovat jatkossa tervetulleita, tilaa meillä nimittäin riittää (vink vink – ota yhteyttä)
  • otettiin huomioon edelliseltä kierrokselta saatu palaute ja kehittämisehdotukset
  • parannettiin saavutettavuutta
  • yksinkertaistettiin ilmettä
  • otettiin FinFamien yhteinen brändi paremmin huomioon
  • varauduttiin uusien verkkopalveluiden käyttöönottoon ja integroimiseen, sekä FinFamien yhteiseen palvelutuotantoon!

Huh huh! Ja on siellä vielä paljon muutakin, mutta siinä oleellisin – tai ainakin päälle päin näkyvin!

Vielä on muutama kulma hiomatta, joten jos huomaat sivustolla virheen, ilmoitathan siitä meille joko sähköpostitse osoitteella [email protected], tai jos haluat mieluummin antaa palautetta nimettömänä, voit olla yhteydessä myös yhdistyksen palautelomakkeen välityksellä.

Vähiin käy ennen kuin loppuu

VETO-projekti käynnistelee parhaillaan viimeistä toimintavuottaan. Tämä vuosi on jalkauttamisen ja yhteistyön vuosi. Tarkoituksena on siirtää katsetta hieman Uudenmaan ulkopuolelle ja tarjota täällä opittu ja kehitetty myös muille FinFami-yhdistyksille turvaten samalla myös verkkopalveluiden jatkuva kehittäminen ja ylläpito myös projektin jälkeen – tarve verkossa tapahtuvalle omaistyölle kun ei ole menossa mihinkään, vaikka VETO-tiimistä aika jättäisikin.

Tänä vuonna tarkoituksena on myös ryminällä työntää ulos kaikki se, jota viimeisen puolentoista vuoden aikana on kehitelty ja todettu hyväksi. Luvassa on siis reippaasti uusia digioppaita, digiryhmiä, chatteja jne. Ja kaikki mikä parasta, lähes kaikki yhteisen palvelutuotannon keinoin! Olemme innoissamme!

Täyttä vauhtia eteenpäin

Kuten sanottua, tämä vuonna painetaan hommia hiki hatussa, ja samalla tehdään suunnitelmia myös tulevalle kaudelle. Vielä ei tiedetä täysin mihin verkkopalvelut jatkossa sijoittuvat FinFami-yhdistysperheessä tai miten yhteinen palvelutuotanto tulee järjestäytymään, mutta yhteistyön ja yhdessä tekemisen pöhinä on tällä hetkellä huipussaan ja tahtotilaa yhteisille verkkopalveluille löytyy. Tästä on hyvä jatkaa!

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille, toivottaa VETO!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Osku Marjanen
Osku Marjanen

Projektikoordinaattori

p. 040 132 6768
[email protected]

Tuukka Mäkelä
Tuukka Mäkelä

Projektityöntekijä

p. 040 530 0215
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest