Avoin chat mielenterveysomaisille ke klo 17–19

Avoimessa chatissa voit käydä vertaistuellisia keskusteluja anonyymisti muiden samassa elämäntilanteessa olevien omaisten ja läheisten kanssa. Pääosassa on osallistujien keskenään käymä keskustelu, mutta keskusteluissa on mukana taustatukena FinFamin alueyhdistysten työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Chattien keskusteluaiheita voivat olla vaikkapa läheisen oireilun herättämät tunteet, arjen haasteet ja ristiriidat, omat voimavarat ja jaksaminen, rajojen asettaminen sekä tuen saaminen itselle. Chatit toteutuvat joka keskiviikko kello 17–19. Voit tulla mukaan kerran tai vaikkapa kaikillekin kerroille. Chat on suunnattu täysi-ikäisille, ja siihen osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Tukinettiin.

Näin pääset mukaan chattiin:

1. Mene osoitteeseen www.tukinet.net. Sivuston latautumisessa voi kestää hetken. Pääset luomaan tunnuksen yläpalkista kohdasta ”rekisteröidy”. Tietoihin syötetään käyttäjätunnus, nimimerkki, sähköposti ja salasana. Vain nimimerkki näkyy muille käyttäjille.

2. Löydät chatin menemällä suoraan osoitteeseen www.tukinet.net/teemat/avoin-chat-mielenterveysomaisille-keskiviikkoisin-klo-17-19/ryhmachatit/ tai hakemalla kohdasta teemat & palvelut teeman ”avoin chat mielenterveysomaisille”. Löydät chatin myös Tukinet-sivuston etusivulta silloin, kun se on käynnissä.

3. Pääset sisään chattiin klikkaamalla tulevaa tai käynnissä olevaa chat-kertaa chatin kuvauksen alla olevasta listasta.

Lisätietoa saat tarvittaessa lähimmän FinFami-yhdistyksen työntekijöiltä.

Kenelle?

Mielenterveysomaiset

Milloin?

11.1.2023 alkaen joka keskiviikko

Missä?

Tukinetissä, verkossa.

Lisätietoja

[email protected] 
p. 09 686 0260

Pin It on Pinterest