VETO

Verkkoympäristössä tapahtuvan omaistoiminnan kehittäminen

VETO-projekti on yhtäkuin verkkoympäristössä tapahtuvan omaistoiminnan kehittäminen. Avustus myönnettiin FinFami Uusimaan ry:lle vuosiksi 2017 – 2019. Projekti on valtakunnallinen.

Digitalisaation myötä on noussut tarve luoda uudenlaisia tapoja tukea omaisia. Tavoitteena on aktiivisen omaistoiminnan toteuttaminen muuttuvassa yhteiskunnassa, keskiössä omaisten hyvinvoinnin edistäminen, jaksamisen tukeminen ja ennaltaehkäisevä kynnyksetön toiminta.

Toiminnan tarkoituksena on avun joustava kohdentaminen mielenterveysomaisille, käyttäen uusia sähköisiä kanavia olemassa olevien lisäksi. Projektin tavoitteena on tuottaa kolmannelle sektorille ns. best practises ajatusta digitaalisista palveluista erityisesti omaistyön näkökulmasta; toisin sanoen mitkä palvelut sopivat mihinkin tarkoitukseen ja mitä palveluiden tuottaminen vaati niin henkilöstöltä, resursseilta ja laitteilta.

Lisätietoja

Osku Marjanen

Projektikoordinaattori
p. 040 132 6768
osku@finfamiuusimaa.fi

Tuukka Mäkelä

Projektityöntekijä
p. 040 530 0215
tuukka@finfamiuusimaa.fi

Bittivirtaa 1/2018

VETO-projekti käynnistyi viime vuoden elokuussa 2017 toden teolla Tuukka Mäkelän palkkaamisen myötä. Siihen mennessä Osku Marjanen oli tehnyt paljon kartoitustyötä niin non-profit lisensseillä saatavilla olevista ohjelmistoista ja aikaisemmista ratkaisuista joita on...

lue lisää

Bittivirtaa 0/2018

Jatkossa Bittivirtaa-uutiskirje tullaan julkaisemaan tällä sivulla. Uutiskirjeen tilauksia ei ole tullut kuin muutamia, joten emme ole edistäneet kirjeasiaa kiireen keskellä. Päivitämme tämän kuukauden aikana sivustolle paljon uutta materiaalia. Tilaajille tullaan...

lue lisää

Pin It on Pinterest