Tietoa yhdistyksestä

Mikä on FinFami Uusimaa ry?

FinFami Uusimaa ry – Omaiset mielenterveyden tukena on omaisyhdistys, joka toiminnallaan edistää omaisten hyvinvointia, kun perheessä tai lähipiirissä ilmenee mielenterveysongelmia.

Annamme tietoa psyykkisistä sairauksista sekä tukea omaisen jaksamiseen arjen haasteissa. Tarjoamme omaisille myös ryhmiä, luentoja, opintopiirejä, kursseja ja virkistystoimintaa. Vertaistukiryhmät ovat ammattilaisten ja koulutettujen vertaisohjaajien ohjaamia ja ne on tarkoitettu puolisoille, sisaruksille, vanhemmille, lapsille ja aikuisille lapsiomaisille.

Yhdistys pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan Uudenmaan alueen mielenterveyspalveluihin korostaen omaisnäkökulmaa perheen pärjäävyyden edistämisessä. Yhdistys toimii yhteistyössä kuntien, mielenterveystyötä tekevien viranomaisten ja ammattilaisten, asiantuntijoiden sekä järjestöjen kanssa. Projekteissamme kehitämme ryhmä- ja kurssitoimintaa ja tutkimme työmalleja, joiden avulla mielenterveyskuntoutujaa ja hänen perhettään voidaan tukea.

Kuva suurenee klikkaamalla.
Yhdistyksen hallitus 1/2017 – 12/2018:

• Seppo Eronen, varapuheenjohtaja
  • Sauli Suominen, jäsen
  • Päivi Söderholm, jäsen
  • Jukka Suurmäki, jäsen
  • Christina Holmgren, jäsen
Missio

Me uskomme, että arkea ei pidä rakentaa yksin​

Tuemme perhettä hyvään arkeen!​

Visio

Vuonna 2049 jokaisen perheen arki on mielen hyvinvoinnin lähde​

Olemme perheiden hyvinvoinnin tukemisen edelläkävijöitä​

Yhdistyksen arvot

ARKIKESKEISYYS Perhe, elämä, inhimillisyys​

KOHDATAAN Ollaan läsnä​

AVOIMUUS Toimintamme on läpinäkyvää

Rahoitus

Yhdistyksen toiminta on tuettu Veikkauksen tuotoilla ja muiden julkisten toimijoiden myöntämillä avustuksilla.

Postiosoite

Kumpulantie 5, 00520 Helsinki

Käyntiosoite

Jämsänkatu 2 C, 4. kerros

Puhelin

Sähköposti

info@finfamiuusimaa.fi

Yhdistyksen työntekijöiden tiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Tuki ja neuvonta maanantaista torstaihin klo 10 – 15 numerossa
09 686 0260.