FinFami Uusimaa ry järjesti huhtikuussa kuvakilpailun teemalla #arkionperheestä. Kilpailuun pystyi osallistumaan haluamallaan kuvalla, esimerkiksi valokuvalla tai taideteoksella, jossa heijastui taiteilijan näkemys teemasta.

Kilpailuun osallistui useita hienoja kuvia ja teoksia, mutta voittajia voi olla vain yksi. FinFami Uusimaa ry:n henkilökunnan äänestyksen jälkeen voittajaksi valikoitui Merja Korpelan kuva ”Älä tuomitse ketään ihmistä ennen kuin olet kävellyt kaksi kuukautta hänen kengissään”. Palkinnoksi Merja saa kuvastaan 300 euron arvoisen ravintolalahjakortin itse määrittelemälleen perheelleen.

Onnittelut voittajalle!

Mikä on #arkionperheestä?

FinFami Uusimaa ry:n vuosien 2018 – 2020 toimintastrategian ytimessä on perheestä kumpuava arjen hyvinvointi. Olemme sitä mieltä, että perhe on jokaisen henkilön itse määrittelemä ryhmä, joka koostuu läheisiksi kokemistaan henkilöistä. Emme sulje tai rajaa ketään pois palveluista, sillä uskomme, että arkea ei pidä rakentaa yksin. Voittajatuotosta käytetään vuosina 2018 – 2020 osana FinFami Uusimaa ry:n viestintäkampanjaa. Kampanjassa käytetyn kuvan yhteydessä näkyy myös taiteilijan nimi.

Pin It on Pinterest