Valitse sivu

Suljetut ryhmät

 

Suljetuissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Useat ryhmistä on määritelty omaissuhteen tai kuntoutujan diagnoosin mukaan. Ryhmien ohjaajina toimivat yhdistyksen työntekijät, ulkopuoliset sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tai yhdistyksessä toimivat vertaisohjaajat.

Suljettuihin ryhmiin tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä. Ryhmiin ei oteta ryhmän aikana uusia osallistuja, ellei toisin mainita.

Tutustu myös avoimiin ryhmiin ja verkkoryhmiin.

Henkilö istuu laiturilla ja katsoo eteenpäin. Vesi on tyyni.

Depressiokoulu

Ammatillisesti ohjattu depressiokoulu omaisille, jotka tuntevat itsensä uupuneiksi. Miten ajatukset, toiminnot, ongelman­ratkaisutaidot tai sosiaaliset suhteet vaikuttavat mielen hyvinvointiin?

Henkilö lukee kirjaa rannalla.

Kirjapiiri

Kirjapiiri on kaikille lukemisesta kiinnostuneille omaisille tarkoitettu vapaamuotoinen keskusteluryhmä, jossa jaetaan teosten herättämiä ajatuksia ja yhteisiä lukukokemuksia.

Kaksi ihmistä pitelevät toisiaan sormesta kiinni.

OVET-VALMENNUS® PUOLISOILLE JÄRVENPÄÄSSÄ

Valmennus tarjoaa tietoa ja tukea elämäntilanteeseen, jossa puolison/kumppanin
tuen tarve on lisääntynyt mielenterveydellisten pulmien myötä.

Kaksi henkilöä pitävät toisiaan kädestä ulkona.

Puolisoryhmät

Ammatillisesti ohjatut vertaistukiryhmät ovat tarkoitettu henkilöille, jotka elävät parisuhteessa psyykkisesti oireilevan henkilön kanssa. Tavoitteena on oman vahvuuden lisääntyminen.

Kaksi henkilöä pitävät toisiaan kädestä.

Vanhempainryhmät

Ammatillisesti ohjatut vertaistukiryhmät on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsi sairastaa psyykkisesti. Ryhmässä pääsee jakamaan kokemuksiaan ja saa tietoa ja tukea omaan jaksamiseen.

Pin It on Pinterest