Valitse sivu

Tuikku-toiminta

Tietoa, tukea, toivoa ja vertaisvoimaa!

Tuikku on matalankynnyksen tapaamis- ja kohtaamisolohuone, jossa mielenterveys- ja päihdekuntoutuja, tämän läheinen tai koko perhe voivat saada tukea ja neuvontaa vaikeaan elämäntilanteseen lyhyellä varoitusajalla. Yksilö- ja perhetyön lisäksi Tuikussa järjestetään myös ohjattuja ryhmiä, joiden kautta on mahdollista saada vertaistukea.

Tuikun palveluohjaaja kartoittaa tilannetta, tarjoaa keskusteluapua ja ohjaa tarvittaessa palveluiden piiriin. Palveluohjaaja tekee myös tiivistä verkostotyötä sekä yhdistyksen yhteistyökumppaneiden että vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa.

Tuikku-toiminnan tavoitteena on vahvistaa perheen arkea ja toimintakykyä, sekä kehittää matalan kynnyksen omaistoimintaa Uudellamaalla.

Tiistaikahvio

Tiistaikahvio on tarkoitettu kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. 

Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Toivotorstai

Toivotorstai on Tuikussa järjestettävä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien läheisille tarkoitettu avoin ryhmä. 

Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Ota yhteyttä

[email protected] 
p. 09 686 0260

Toni Rönnqvist
Toni Rönnqvist

Palveluohjaaja

p. 045 7732 4738
[email protected]

Helsingin kaupunki rahoittaa Tuikun toimintaa.

Ajankohtaista

Syysterveiset Toivotorstaista

Syysterveiset Toivotorstaista

FinFami Uusimaan Toivotorstai kokoontuu joka torstai klo 14-19 Tuikku-Kohtaamossa Jämsänkadulla. Vertaistuellinen avoin ryhmä on suunnattu päihde- ja mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille. Tavoitteena on antaa kävijöille tietoa, tukea ja toivoa omaan...

lue lisää
Tuikun kevät terveiset

Tuikun kevät terveiset

Monessa toiminnassa matala kynnys on yleinen julkilausuttu toiminnan periaate. Valitettavasti se ei aina toteudu käytännön tasolla, eikä toimintaa useinkaan toteuteta asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos periaatteena on omaisen tukeminen, saattaa esim....

lue lisää

Pin It on Pinterest