Valitse sivu

Kurssit

Keväällä 2019 järjestetään jälleen MeKa-kurssi! Voit osallistua joko omaisten tieto- ja tukikurssille tai omaisten virkistyskurssille.

Kurssiohjelman lisäksi tarjolla on saunomista, uimista, ulkoilua, mielenkiintoisia luentoja, yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä!

Valloitamme kylpylähotelli Päiväkummun Karjalohjalla 12.4. – 14.4.2019. Lähtö Helsingistä perjantaina klo 15.00 ja paluu sunnuntaina klo 14.00.

Kurssin hinta on 80 € / osallistuja. Hinta sisältää matkat, majoituksen kahden hengen huoneissa, puolihoidon kylpylään sekä kurssiohjelman.

Tietoa omaisten tieto- ja tukikurssista

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti omaisille, joiden läheisen sairastumisesta on korkeintaan muutamia vuosia tai jotka ovat uusia yhdistyksen toiminnassa. Psyykkisesti oireilevan henkilön läheinen saa kurssilla tietoa ja tukea. Tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia omaan arkeen ja läheisen tukemiseen.

Kurssilaiset haastatellaan ennen kurssia.

Tietoa omaisten virkistyskurssista
Kurssi on tarkoitettu omaisille. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja vertaistukeen keskustelun ja yhteisen toiminnan avulla. Kurssilla pääsee myös nauttimaan kylpylähotellin allas- ja saunaosastosta, hyvästä ruoasta sekä ulkoilusta. Tämän jälkeen olet taatusti voimaantunut!

Kenelle?

Nuoret, Aikuiset, Seniorit

Milloin?

12.4. – 14.4.2019

Missä?

Kylpylähotelli Päiväkumpu
Ylhäntie 1, Karjalohja

Näytä kartalla

Lisätietoja

p. 09 686 0260 (ma – to klo 9.00 – 15.00)

Kursseihin liittyviä uutisia ja artikkeleita

Ensimmäinen MeKa-kurssi oli menestys!

Viime viikonloppuna järjestettiin FinFami Uusimaa ry:n ensimmäinen omaisten ja heidän läheistensä MeKa-kurssi kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla. MeKa-kurssin sisään oli upotettu kolme erilaista kurssia: omaisten tieto- ja tukikurssi; joka oli tarkoitettu...

lue lisää

Pin It on Pinterest