Kurssit

MeKa-kurssi tulee!

FinFami Uusimaa ry:n 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestämme syksyllä MeKa-kurssin, joka niputtaa yhteen kaikki syksyn kolme kurssia. MeKa-kurssilla voit osallistua joko virkistys-, pariskunta- tai tieto- ja tukikurssille. MeKa-kurssi järjestetään kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla 30.11. – 2.12.2018. Kurssin hinta on 80 euroa jokaiselta osallistujalta. Ole nopea, sillä vain 70 nopeinta mahtuu mukaan!

Huom! Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 7. elokuuta klo 9.00.

Syksyn MeKa-kurssilla voit osallistua yhdelle kolmesta kurssitoteutuksesta:

Kunkin kurssitoteutuksen osallistujamaksu on 80 euroa per osallistuja. Hinta sisältää matkat, majoituksen kahden hengen huoneissa, täysihoidon, kylpylän sekä kurssiohjelman. Kurssiohjelman lisäksi tarjolla on saunomista ja uimista, ulkoilua, kaiken maailman pelejä, luentoja hyvinvoinnista, luvattoman paljon naurua eli hullunhauskaa!

Kenelle?

Nuoret, Aikuiset, Seniorit, Kuntoutujat

Milloin?

30.11. – 2.12.2018

Missä?

Kylpylähotelli Päiväkumpu
Ylhäntie 1, Karjalohja

Näytä kartalla

Lisätietoja

p. 09 686 0260 (ma – to klo 9.00 – 15.00)

Omaisten tieto- ja tukikurssi

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti omaisille, joiden läheisen sairastumisesta on korkeintaan muutamia vuosia tai jotka ovat uusia yhdistyksen toiminnassa. Psyykkisesti oireilevan henkilön läheinen saa kurssilla tietoa ja tukea. Tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia omaan arkeen ja läheisen tukemiseen. Kurssilaiset haastatellaan ennen kurssia.

Pariskuntakurssi

Kurssi on tarkoitettu pariskunnille, joista toisella on psyykkistä oireilua. Kurssin tavoitteena on löytää uusia näkökulmia, keinoja arjen sujumiseen sekä tarjota vertaistukea. Yhtenä kurssin tarkoituksena on lisätä ymmärrystä molempien tilanteeseen. Pariskuntakurssi ei ole parisuhdekurssi, parisuhde on kurssilla yhtenä teemana. Kurssilaiset haastatellaan ennen kurssia.

Virkistyskurssi

Kurssi on tarkoitettu omaisille sekä heidän sairastuneille läheisilleen. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja vertaistukeen keskustelujen sekä yhteisen toiminnan avulla. Kurssilla pääsee myös nauttimaan kylpylähotellin allas- ja saunaosastosta, hyvästä ruoasta sekä ulkoilusta. Tämän jälkeen olet taatusti voimaantunut!

Toimintakalenteri

Toimintakalenterista löydät kaikki yhdistyksen tarjoamat

  • avoimet- ja suljetut vertaisryhmät
  • kurssit
  • virkistys- ja teemapäivät
  • yleisöluennot ja muut tilaisuudet
  • kulttuurin kuukausitarjonnan.

Toimintakalenteri sisältää myös tiiviin infopaketin yhdistyksen muista ajankohtaisasioista. 

Pin It on Pinterest