Valitse sivu

Verkkoryhmät

Verkkoryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan etänä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Verkkoryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja.

Tutustu myös avoimiin ryhmiin ja suljettuihin ryhmiin (kokoontuvat Helsingissä).

Ihmisiä istuu ringissä tuoleilla valoisassa huoneessa.

Avoin chat mielenterveysomaisille

Verkossa joka keskiviikko klo 17–19 kokoontuva avoin ryhmä. Chat tarjoaa mahdollisuuden käydä vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Nainen makaa lattialla ja selaa puhelinta. Vieressä toinen henkilö käyttää kannettavaa tietokonetta.

Omainen – elätkö kaksoisroolissa?

Läheisesi oireilee psyykkisesti ja työskentelet itse alalla. Tuntuuko ristiriitaiselta hakea apua itselle? Kaipaisitko vertaistukea? Tule mukaan suljettuun verkkoryhmään, jossa keskustellaan nimimerkillä.

Kaksi henkilöä seisovat ulkona käsikkäin.

Sisarusryhmä verkossa

Zoom-verkkoryhmä (video) omaisille, joiden sisarus sairastaa psyykkisesti. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin. Ryhmää ohjaa yhdistyksen työntekijä.

Viisi ihmistä seisoo vierekkäin pidellen toisistaan kiinni.

Facebook-ryhmä omaisille

Onko läheiselläsi mielenterveysongelmia? Kaipaatko vertaistukea? Tervetuloa ryhmäämme keskustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden mielenterveysomaisten kanssa!

Viisi ihmistä seisoo vierekkäin pidellen toisistaan kiinni.

Omaisen ABC -verkkoryhmä Keravalla

Ryhmä on suunnattu omaisille ja läheisille, joiden läheisen psyykkinen sairaus on uusi asia, sekä pidempään sairastaneiden omaisille, jotka tarvitsevat tietoa ja tukea. Tavoitteena on psyykkisen sairauden herättämien tunteiden tunnistaminen ja omaisen oman jaksamisen sekä elämänhallinnan parantuminen vertaistuen ja asiantuntijatiedon avulla.

Viisi ihmistä seisoo vierekkäin pidellen toisistaan kiinni.

Omaisen ABC verkossa

Verkkoryhmä hiljattain sairastuneiden läheisille. Tavoitteena on sairauden herättämien tunteiden tunnistaminen  ja omaisen oman jaksamisen ja elämän­hallinnan parantuminen vertaistuen ja asiantuntijatiedon avulla.

Viisi ihmistä seisoo vierekkäin pidellen toisistaan kiinni.

Syksyinen kuvahaaste -ryhmä

Voi syksyinen elämän kevät! -kuvahaaste ja verkkotapaaminen mielenterveysomaisille. Kuvahaasteen avulla voit suunnata katsetta ja huomiotasi iloa tuoviin asioihin omassa arjessasi.

Pin It on Pinterest