FinFami Uusimaa ry ottaa tammikuussa käyttöön sähköisen ryhmä-, kurssi- ja tapahtumailmoittautumisen. Ilmoittautumisten hallinta keskitetään verkkopohjaiseen tapahtumanhallintajärjestelmään, Lyytiin, jonka yhdistys ottaa keväällä 2018 pilottikäyttöön yhdessä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan FinFami-yhdistysten kanssa.

Sähköisen ilmoittautumisen tavoitteena on siirtää tapahtumien ja ilmoittautumisten hallintaan käytettyjä resursseja takaisin yhdistyksen varsinaiseen tuki- ja neuvontatyöhön. Sähköinen ja monilta osin automatisoitu tapahtumanhallintajärjestelmä mahdollistaa myös paremman ja ajantasaisemman osallistujaseurannan ja jonotuspaikkojen hallinnan. Myös palautteiden keruu ja viestintä esimerkiksi peruutus- tai poikkeustilanteista mahdollistuu aivan uudella tavalla, joka tavoittaa ilmoittautuneet aikaisempaa tehokkaammin. Käyttöönotettavan järjestelmän avulla turvataan myös toukokuussa 2018 voimaan astuvan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Sähköinen ilmoittautuminen ei poista mahdollisuutta ilmoittautua myös puhelimitse. Ilmoittautuminen puhelimitse on edelleen mahdollista maanantaista torstaihin klo 10 – 15 välisenä aikana numerossa 09 686 0260.

Ilmoittautuminen kevään 2018 toimintoihin alkaa maanantaina 8.1.2018 klo 10.

Ilmoittautumisen kolme vaihetta:

Ilmoittautuminen tapahtuu painamalla ryhmä-, kurssi– tai tapahtumatiedon yhteydestä löytyvää Ilmoittaudu-linkkiä. Ilmoittautumislomake aukeaa uuteen välilehteen.

Vaihe 1: Tiedot
Täytä lomakkeella pyydetyt tiedot ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Vahvistus
Tarkista tietosi ja vahvista ilmoittautuminen.

Vaihe 3: Valmis
Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Kopio vahvistuksesta lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Huomaa, että voit myös muuttaa tai peruuttaa ilmoittautumistasi sähköpostiviestistä löytyvällä linkillä. Jos peruutat ilmoittautumisen, paikkasi vapautuu mahdolliselle jonottajalle.

Poikkeuksia kevään 2018 sähköiseen ilmoittautumiseen:

– Avoimiin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

– Löydä oma tarinasi® -vertaistukiryhmän ilmoittautumiseen käytetään Suomen Mielenterveysseuran ilmoittautumislomaketta. Ilmoittautuminen on käynnissä. Lue lisää.

– Kirjapiirin ilmoittautumiset suoraan kirjapiirin ohjaajalle Leena Pihanurmelle, [email protected] tai 040 4127 126.

– Kulttuurin kuukausitarjonnan ilmoittautumiset puhelimitse suoraan vapaaehtoistoimija Hilkka Marttiselle, p. 050 548 2968.

– Hullu Nuoruus 2018 -tapahtuman ilmoittautumiseen käytetään erillistä ilmoittautumislomaketta. Ilmoittautuminen on käynnissä. Lue lisää.

Pin It on Pinterest