Valitse sivu
Tuikku on monessa mukana – niin läheisen kuin myös mielenterveyskuntoutujan arjessa.

Tarjolla on sekä ryhmämuotoista toimintaa, kuin myös yksilötapaamisia – vahvalla palveluohjauksellisella työotteella, huomioiden jokaisen omat toiveet ja voimavarat.

Yhdistyksen tiloissa, katutason Tuikku-Kohtaamossa, järjestetään joka viikko kaksi säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää:

Tiistaikahvio on tarkoitettu niin läheisille kuin kuntoutujillekin, mutta myös kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. Kaikille avoin Tiistaikahvio on hyvä paikka rikkoa ennakkoluuloja ja kohdata toisia ihmisiä.

Toivotorstai on mielenterveys- ja päihdekuntoutujien läheisille tarkoitettu avoin ryhmä. Toivotorstaissa läheinen voi saada vertaistuesta uutta näkökulmaa ja voimaa omaan hyvinvointiinsa. Ja kuten eräs ryhmässä käyvä läheinen totesi: ”Jaettu huoli on keveämpi kantaa.”

Pääasiassa kuntoutujan kanssa tehtävä jalkautuva palveluohjaus puolestaan antaa mahdollisuuden tuoda käytännönläheistä näkökulmaa myös läheisryhmiin.

Tuikku-toiminnan palveluohjauksellinen työote perustuu siihen, että koskaan ei tehdä puolesta, vaan autetaan ja annetaan läheisen tai kuntoutujan kokea onnistumisen riemu! Jokaisen kuuluu saada olla oman elämänsä herra. Toimintaa ohjaa myös ajatus siitä, että vaikka emme voi ottaa ”pahaa” pois, voimme tarjota kuitenkin jotain mielekästä rinnalle.

Hyvää kesää TOIVOO toivolaiset ja Merja!

Tuikku-Kohtaamon elämänpuu

Lisätiedot ja yhteydenotot

Merja Tuominen
Merja Tuominen

Palveluohjaaja

p. 045 7732 4738
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest