Mitä kaikkea onkaan tapahtunut viime aikoina FinFami Uusimaa ry:ssä? Lue viimeisimmät kuulumisemme tästä jutusta. 

Tervehdys! FinFami Uusimaan kevät on ollut toiminnantäyteinen (ja luminen). Viime viikonloppuna järjestimme Voimavarakurssin ja Pariskuntakurssin Nuuksiossa, lämmin kiitos osallistuneille. Hiljattain järjestimme myös yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen. Ryhmätoimintamme on käynnissä normaaliin tapaan, elämme ryhmien osalta ”ruuhkaisinta” aikaa kaudesta. Tuki ja neuvonta palvelee tuttuun tapaan kasvotusten ja etänä.

 

Uuden toimistoapulaisen tervehdys

Heipparallaa!

Olen Vilho ja aloitin maaliskuussa FinFami Uusimaassa Paikka auki -ohjelman kautta. Työhöni kuuluu toimistoapulaisen tehtävät, siisteyden ylläpito ja viestinnässä auttaminen.  Vapaa-ajalla pelaan videopelejä, käyn rapsuttamassa ystävän kissaa ja piirrustelen.

Mukava olla osana FinFamin arvokasta työtä.

T. Vilholiini

 

Kevätsiivousta

Viime aikoina toimistollamme on ollut havaittavissa imurin hurinaa ja pesuaineen tuoksua. Lisäksi ylimääräistä tavaraa on lähtenyt kierrätykseen. Kevätsiivous virkistää mieltä ja toimiston yleistä ilmettä.

 

Nettisivujamme päivitetään

Toimiston siivouksen lisäksi myös verkkosivumme ovat päätyneet siivoilun kohteeksi. Päivitämme verkkosivujamme tämän kevään aikana ja sen vuoksi ajoittain sivuillamme voi olla päivitysten aikana hieman bugeja ja outouksia. Tavoitteenamme on tehdä sivuistamme selkeämmät, yksinkertaisemmat ja raikkaammat. Yhdistelemme hieman eri verkkosivujen osioita, uudistamme navigointipalkkien sisältöä, etusivusta tehdään informatiivisempi ja sivujen valokuvia vaihdetaan.

 

Syksyn toiminnan suunnittelu on alkanut

Keväästä päästäänkin aasinsiltaa pitkin syksyyn. Vaikka ei ole edes vielä kesä, niin me ryhdyimme jo suunnittelemaan tulevan syksyn toimintaamme. Kerromme tulevasta syksyn ohjelmistostamme myöhemmin. Kivoja juttuja on luvassa mielenterveysomaisille ensi syksylle.

 

Aurinkoista kevään jatkoa toivottelee FinFami Uusimaa ry:n henkilökunta!

Teksti 

Eero Kaasinen
Vilho Malmi

Kuva

Vilho Malmi

Pin It on Pinterest