FinFami Uusimaan perhetyöntekijä Eija Kylliäinen haluaa tukea vanhemmuutta ja toivoo yhteydenottoja matalalla kynnyksellä.

Hei, olen Eija Kylliäinen, FinFami Uusimaan uusi lapsiperhetyöntekijä.

Mielenterveyssairaus koskettaa koko perhettä, ja perhe on tärkeä osa sairastuneen ihmisen elämää. Haluankin kannustaa ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä, kun oma tai läheisesi jaksaminen huolestuttaa tai haluat tietoa psyykkisistä sairauksista. Perheen kokonaishyvinvointiin vaikuttaa moni asia, kuten vanhempien jaksaminen ja hyvinvointi.

Olen kiitollinen, kun saan tehdä tärkeää työtä, jossa voin auttaa omaisia ja perheenjäseniä voimaan paremmin. On myös ilo työskennellä osana välittävää ja luotettavaa työtiimiä.

Jos olet vanhempi…

olet avainasemassa lapsesi hyvinvoinnin tukemisessa. Mutta muista, että et ole yksin!

Jos perheenjäsenelläsi on mielenterveyden häiriö, voimme etsiä perheesi voimavaroja yhdessä. Voimme sanoittaa lapsellesi tai perheenjäsenellesi asioita, keskustella vanhemmuudestasi tai etsiä välineitä keskusteluun lapsen kanssa. Sinun on mahdollisuus vahvistua avullamme vanhemmuudessasi ja omassa jaksamisessasi, millä on suuri vaikutus myös lapsesi hyvinvointiin.

Tule juttelemaan!

Olet tervetullut ihan vain purkamaan asioitasi. Meille FinFami Uusimaahan voit tulla yksin, lapsesi tai muun läheisesi kanssa. Usein omista tunteista ja ajatuksista puhuminen helpottaa oloa, sillä se jäsentää asioita ja jakaminen pienentää taakkaasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, sinun ei tarvitse jäädä oman onnesi nojaan. Pohditaan yhdessä tilannetta ja etsitään keinoja perheesi arjen helpottamiseksi ja hyvinvointisi lisäämiseksi.

Voit soittaa suoraan minulle (p. 045 7881 8830) tai laittaa sähköpostia, [email protected]

Sovitaan tapaaminen. Älä jää yksin.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Eija Kylliäinen
Eija Kylliäinen

Lapsiperhetyöntekijä

p. 045 7881 8830
[email protected]

Pin It on Pinterest