Palvelutarjontamme laajenee yhteistyössä Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelujen kanssa tuotetun mielenterveysomaisten vertaistukipuhelimen myötä. Mielenterveysomaisten vertaistukipuhelimesta saat tukea vertaiselta, jolla on oma kokemus läheisen psyykkisestä sairastumisesta.

Vertaispuhelin on tarkoitettu kaikille omaisille ja läheisille, kun perheessä tai lähipiirissä ilmenee mielenterveysongelmia. Sinulla on mahdollisuus keskustella omasta tilanteestasi ja kokemuksistasi psyykkisesti oireilevan läheisenä ja peilata tunteitasi ja huoliasi vertaisen kanssa. Vertainen on koulutettu kokemusasiantuntija. Puhelimeen voi soittaa nimettömästi ja puhelut ovat luottamuksellisia. Puhelintuki on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä, etsitään yhdessä keinoja tilanteen ja jaksamisen tukemiseksi!

Omaisten vertaistukipuhelin p. 040 6124933 joka keskiviikko klo 15-19! Puhelusta veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm).

Yhteistyössä FinFami Uusimaa ry ja Helsingin kaupungin psykiatria– ja päihdepalvelut.

 

Puheluita vastaanottavan koulutetun kokemusasiantuntijamme kommentti uudesta omaisten vertaistukipuhelimesta

”Tosi hienoa, että FinFami Uusimaa ry ja Helsingin kaupunki ovat saaneet aikaan tällaisen palvelun mielenterveysomaisille. Kokemusasiantuntijana/omaisena olen huomannut miten uupuneita omaiset saattavat olla. Heiltä vaan toisinaan loppuu keinot siinä, miten päästä eteenpäin omassa elämässä. Kun tapaamisissa onnistutaan, voi omainen päästä jatkamaan sillä ajatuksella, ettei ehkä kaikkia omia voimavaroja vielä ole kokeiltu. Toivoa voi oikeasti olla!”

Pin It on Pinterest