Heissan täältä meidän tiimiltämme, joka on saanut riveihinsä karvaisen vahvistuksen! Tiimimme uusin vahvistus on Ukko, pieni chihuahua. ❤️ ❤️

MindFoodin hihat on kääritty ja ovat hommat lähteneet rullaamaan. Viime aikoina mediassa on paljon noussut esille niukkuudessa elävien ihmisten kokemukset. Tämä on lisännyt vielä entuudestaan omaa pohdintaamme siitä, miten eri hankkeet ja yhteiskunta voisivat tukea ihmisiä tiukoissa tilanteissa. Millä toiminnalla voisimme helpottaa ihmisen arkea, kun emme voi tarjota sitä, mistä on suurin puute.

Naapurikassi-kokeilumme ovat osoittaneet satojen ihmisten hyvän tahdon olla mukana tukemassa naapurustoa. Naapurikassin saaneet ihmiset ovat kertoneet, että ovat kokeneet naapurustolta tulleen avun vahvistaneen tunnetta kuulumisesta yhteisöön.

Solidaarisuus siis on ja elää, sanoi työnohjaajamme Sauli. Tätä ei voi ohittaa.

Tämä missio tuntuu tärkeältä ja on sydäntä lähellä meille kaikille tiimissä. Haluamme tarjota eri naapurustoille mahdollisuuden antaa ja saada tukea siellä missä ihmiset ovat. Arjessa. Haluaisimme tuoda myös esille yhdessä asukkaiden arkea ja siellä vallitsevaa solidaarisuutta, jonka olemassa olon olemme todentaneet. Kevään aikana tulemme tuomaan alueiden asukkaiden kanssa alueellisesti kuuluviin ja näkyviin ihmisten tarinoita ruoka-avun tarpeellisuudesta, halusta auttaa sekä tahoista, jotka tukea kyseisellä alueella tarjoavat.

Kaikkien meidän naapurissa asuu joku, joka tarvitsee apua, ja joku joka haluaa auttaa, asuinalueesta riippumatta.

Naapurikassi rantautuu taas Herttoniemen Herttaan ainakin seuraavina päivinä klo 16 – 19:

  • 31.1.2019
  • 28.2.2019
  • 28.3.2019

Lisätiedot ja yhteydenotot

Pin It on Pinterest