Omaisten voimavarakurssi pidettiin viikonloppuna Kisakallion Urheiluopistolla. Viikonlopun aikana tarjolla tietoa, tukea ja virkistystä. Ja tietysti vertaistukea!

Kisakallion urheiluopistolle kokoontui tällä kertaa hieman pienempi porukka kurssilaisia. Se ei tahtia haitannut, vaan kurssista otettiin kaikki mahdollinen irti. Ohjelmassa oli mm. kehon- ja mielenhuoltoa. Pääsimme kokeilemaan ohjaajien johdolla Kisakallion perustajan Kaarina Karin kehittämää voimavannetta, keppijumppaa, niska- ja hartiaseudun jumppaa sekä tasapainoharjoituksia. Liikunnan ohella myös keskustelulle oli tilaa sekä ohjatusti, että rantasaunan lauteilla.

Sunnuntaina halukkaat lähtivät kävelemään kahden tunnin metsälenkin Karinaisten luontopolulle. Retki oli kerrassaan upea kirpeässä syyssäässä. Taas kerran tuli todettua, että luonto rauhoittaa, virkistää ja voimaannuttaa. Kotiin lähdettiin hyvillä mielin ja montaa muistoa rikkaampana.

 

Onnellinen se, joka on niin terve, että voi lähteä retkelle, ja vielä onnellisempi se terve, joka ymmärtää lähteä retkelle. -Kaarina Kari-

Lisätiedot ja yhteydenotot

Pin It on Pinterest