Kohdatut on Kohtaamo-projektin tuottama kahdeksanosainen podcast-sarja mielenterveydestä ja vaikeista elämäntilanteista, joista ei yleensä kerrota ääneen. Sarja on myös puhetta paremmasta arjesta, toivosta, eheydestä ja vertaistuen voimasta. Kohdatut on kokoelma elämäntarinoita kepeiden somepäivitysten tuolla puolen. Sarjasta julkaistaan alkuun neljä ensimmäistä jaksoa. Loput jaksot julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kohtaamo-projektin tavoitteena on tarjota mahdollisuus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Olemme jalkautuneet säännöllisesti vapaaehtoisvoimin ihmisten pariin. Samalla olemme saaneet jakaa ihmisten kuulumisia ja olla mukana erilaisissa elämäntilanteissa. Kohdatut-podcastien välityksellä voimme tarjota ihmisen oman äänen ja kokemuksen kuuluviin myös muille. Kuulijana pääset osaksi eri ihmisten erilaisia elämäntilanteita, ja voit löytää vertaistukea myös omaan tilanteeseesi.

Sarjan yhteistyökumppanina on toiminut Bauer Media, joka on Suomen suurin radiotalo. Bauer Media tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Bauer Media haluaa saada Kohtaamon ihmisten oman äänen ja tarinan kuuluviin. Sarjan jaksot ovat kuunneltavissa myös Bauer Median RadioPlay-sovelluksen kautta.

Tutustu Kohdattujen tarinoihin osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi/kohdatut.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Pin It on Pinterest