FinFami Uusimaa ry tarjoaa omaisille tukea ja neuvontaa monessa eri muodossa. Tukea on ollut mahdollista saada ryhmien ja kurssien ohella myös yksilöllisesti ajanvarauksella. Yksilöllinen aika on voitu varata joko yksilökäyntiä, perhekäyntiä tai puhelinaikaa varten.

Nyt ajanvarausvalikoimaan on lisätty uusi vaihtoehto: Skype. Skype-tapaaminen tarkoittaa videovälitteistä tapaamista työntekijän kanssa. Videovälitteiset tapaamiset ovat olleet erityisesti Helsingin ulkopuolella asuvien omaisten toivelistalla jo pitkään. Lisäksi mm. lapsiperheet ovat toivoneet mahdollisuutta monipuolisempaan etäasiointiin.

Skype-tapaaminen edellyttää, että myös asiakkaalla on jo entuudestaan kokemusta Skypen käytöstä. Tapaamiseen liitytään omalla Skype-tunnuksella, joka tulee olla luotuna etukäteen.

Skype-ajanvarausten käyttöönottoa pilotoidaan alkuun yhden työntekijän voimin. Kevään aikana Skype-ajanvarausmahdollisuutta ulotetaan tarpeen mukaan myös muille tuen ja neuvonnan työntekijöille, jolloin on mahdollista valita kenen kanssa tapaaminen pidetään. Jokaisesta Skype-tapaamista lähetetään sähköpostitse lyhyt arviontikysely, jonka vastaukset käsitellään nimettöminä.

 

Ajan varaaminen

Voit varata ajan Skype-tapaamista varten FinFami Uusimaa ry:n sähköisen ajanvarauksen kautta:

  1. Valitse ajanvaraustyypiksi SKYPE | Tuki ja neuvonta.
  2. Valitse sinulle sopiva päivä ja kellonaika.
  3. Täydennä tietosi: Nimi, sähköposti, puhelinnumero ja mahdolliset lisätiedot.
  4. Anna Skype-tunnuksesi/-osoitteesi
  5. Vahvista varaus

Tapaamisen liittyminen

Tuen ja neuvonnan työntekijä ”soittaa” sovittuna ajankohtana ajanvarauksen yhteydessä annettuun Skype-tunnukseen/-osoitteeseen.

Jos yhteydenmuodostus ei syystä tai toisesta onnistu, soittaa työntekijä ajanvarauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon, jotta tapaaminen voidaan tarvittaessa muuttaa soittoajaksi.

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest