Moni taho on kohdentanut palveluitaan koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi enemmän lapsiperheille. Myös me FinFami Uusimaassa vastaamme kysyntään parhaamme mukaan.

Tarjoamme tukea perheille, kun vanhemmalla itsellään on mielenterveyden pulmia tai alaikäinen lapsi oireilee psyykkisesti. Perhe on tärkeä osa ihmisen elämää ja mielenterveyden sairaus koskettaa jokaista perheenjäsentä. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Puhelintukea

Vanhempi on avainasemassa lapsen hyvinvoinnin tukemisessa, mutta tässä poikkeustilanteessakaan vanhempi ei ole yksin. Lapsiperhetyöntekijältä voi varata soitto-ajan jos lapsella/nuorella on mielenterveyden pulmia, tai vanhempi on huolissaan omasta jaksamisestaan.

Vertaistukiryhmät verkossa

Aloitimme vertaisryhmän lapsiperheen vanhemmalle, kun puoliso oireilee psyykkisesti. Vertaisryhmä tarjoaa mahdollisuuden keskustella ja jakaa ajatuksiaan sekä löytää keinoja jaksamiseen.

Järjestämme toukokuussa vertaistukiryhmän psyykkisesti oireilevan alaikäisen nuoren vanhemmalle. Ryhmässä on mahdollisuus keskustella samassa tilanteessa olevien vanhempien kanssa ja jakaa omia kokemuksia. Ryhmän tavoite on tukea vanhemmuutta ja löytää työkaluja omaan jaksamiseen.

Verkkoluennot

Järjestämme verkkoluennon joka viikko, yleensä tiistaisin omaisia koskevista aiheista. Katso luentojen aiheet ja tule mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Eija Kylliäinen
Eija Kylliäinen

Omais- ja perhetyöntekijä / Lapsiperhetyö

p. 045 7881 8830
[email protected]

Pin It on Pinterest