Kehon ja mielen rentoutta ja hyvinvointia – TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises)

Kokoonnumme kahtena arki-iltana vahvistamaan kehon ja mielen rentoutta ja hyvinvointia TRE-itsehoitomenetelmän avulla.

TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) käynnistävät kehon palautumismekanismin, joka purkaa jännitystiloja ja lisää rentoutta kehollisen värinän ja tärinän kautta.

Iltojen aikana käydään läpi sekä TRE-itsehoitomenetelmän taustaa ja teoriaa, tehdään TRE-harjoitteita seisaallaan ja selinmakuulla ja opitaan harjoitusten yhteydessä myös itsesäätelyä.  Lopuksi tehdään loppurentoutus mindfulnessin avulla. Tilaa ja aikaa on myös keskustelulle.

TRE vähentää lihasjännitystä ja stressiä. Levollinen ja rento olo vahvistavat kykyämme olla läsnä itsellemme ja tarpeillemme sekä tekemään arvojemme mukaisia valintoja. TRE ei sovellu, jos sinulla on vahva lääkitys tai kärsit vakavasta sairaudesta, olet toipumassa leikkauksesta, jos sinulla on vaikeuksia itsesäätelyssä tai olet raskaana. Lisätietoa TRE:stä.

Ohjaajana Eeva Honkanummi, joka on sertifioitu TRE-ohjaaja, sosiaalipsykologi, mindfulness-ohjaaja sekä kognitiivinen lyhytterapeutti. Eeva on ohjannut TRE-ryhmiä usean vuoden ja antanut myös yksilöohjausta. Lue lisää.

 

Ryhmä kokoontuu tiistaisin seuraavasti:

  • ti 11.4. klo 17-18.45
  • ti 18.4. klo 17-18.45
  • ti 25.4. klo 17-18.45

Kenelle?

Mielenterveysomaiset

Milloin?

11.4.-25.4.2023

Missä?

FinFami Uusimaa ry
Jämsänkatu 2 C, katutaso, Helsinki

Tuikku-Kohtaamo

Näytä kartalla

Lisätietoja

[email protected] 
p. 09 686 0260

Pin It on Pinterest