Kohtaamo

Kohtaamo on kolmevuotinen hanke, joka on tuettu Veikkauksen tuotoilla. Hanke käynnistyi keväällä 2016. Toiminnan punaisena lankana on mahdollistaa kohderyhmälle kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen kokemus, sekä kehittää matalan kynnyksen vapaaehtoistoiminnan muotoja.

Hankkeen puitteissa ja vapaaehtoisten avustuksella on tarjottu aiemmin kahdenkeskisiä keskusteluhetkiä, ryhmätoimintaa sekä teemailtoja yhteistyötahojen kanssa Lapinlahden Lähteellä. Osana hanketta on myös jalkauduttu säännöllisesti ihmisten pariin vapaaehtoisten voimin.

Kohtaamon toimitilat muuttivat lokakuun alussa 2017 osoitteeseen Jämsänkatu 2 C, katutasoon. Kohtaamon vapaaehtoisten vetämät ryhmät, Hyvän mielen konkarit sekä Miesten saunailtamat, jatkavat kuitenkin toimintaansa Lapinlahden Lähteen tiloissa vuoden 2017 loppuun asti.

Kohtaamon kello viiden tee

Uusissa toimitiloissa jatkaa teemaillat yhteistyössä KoKoA:n kanssa nimellä Kohtaamon kello viiden tee. Kohtaamon kello viiden teehetki on kaikille avoin tilaisuus tulla kuulemaan erilaisista elämänkokemuksista.

Teehetki pidetään keskiviikkoisin klo 17:00 – 18:30 1 – 2 kertaa kuukaudessa erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Seuraava ajankohta

Keskiviikkona 31. tammikuuta klo 17:00 – 18:30

Illan teemana omakohtainen tarina masennuksesta ja seksuaalisuudesta.

Vieraana kokemusasiantuntija Mikael

Podcastit

Hankkeen viimeisenä vuonna 2018 toiminnan pääpaino on podcast-sarjan tekemisessä ja levittämisessä. Podcast sarja tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kertoa nimettömänä omasta elämästään ja toimia vertaisena äänitteiden välityksellä.

Sarja esittelee ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa, joilla on kokemusta muun muassa yksinäisyydestä, masennuksesta, huumeriippuvuudesta, köyhyydestä, tai tilanteista joissa läheisellä on mielenterveyden haasteita.

Sarjaa tullaan kuulemaan eri alustoilla sekä Lapinlahden Lähteen kahvilassa sekä mahdollisesti myös muissa kahviloissa.

Tutustu podcast-sarjaan: Kohdatut

Lisätietoja

Katariina Raivio

Yhteistyökoordinaattori
p. 040 773 3262
katariina@finfamiuusimaa.fi

Pin It on Pinterest