Mindfood -hankkeen Naapurikassi -keräyksellä on takana satoja naapurustojen ihmisten yhdessä täyttämiä Naapurikasseja ja toinen toisilleen lähettämiä hyväntahtoisia viestejä, tuhansia pop up -vapaaehtoisia.

Ihmisten erilaiset elämäntilanteet ovat arkipäivää, mutta niin on myös toisilleen hyvää tahtovien ihmisten olemassaolo. Asuinalueesta riippumatta. Tämä teema on vienyt hankkeemme työtä eteenpäin asuinalueelta toiselle.

Naapurikassi -keräys on pyörinyt Helsingin Herttoniemessä keväästä lähtien nonstop ja kassien tarve on koronaepidemian myötä kasvanut tasaisesti useilla alueilla. Uusia asuinalueita ja seurakuntia on lähtenyt syksyn mittaan mukaan Naapurikassi-viikonloppuihin ja tällä hetkellä keräyksiä on ympäri Uuttamaata kerran kuukaudessa, aina kuun vaihteessa. Naapurikassin joulukeräys järjestetään marraskuun viimeisenä viikonloppuna.

On tärkeä tuoda olemassa olevaa hyvää näkyväksi ja mahdollistaa sen esilletuominen ja vastaanottaminen arjessa. Joulukuu tuo mukanaan myös hyvän mielen joulukalenterin. Hyväntoivojat julkaisevat oman joulukalenterinsa kaduilta ja tuo ihmisten toivotukset kuuluviin, kannattaa kurkata.

Kalenterin löydät seuraamalla Hyväntoivojien Facebook -sivua.

Pin It on Pinterest